Seslichat, Seslisohbet, Görüntülü sohbet, Sesli siteler, Sesli sohbet 18 +, Sesli chat odaları

Seslichat, Seslisohbet, Görüntülü sohbet, Sesli siteler, Sesli sohbet 18 +, Sesli chat odaları
Sesli sohbet üzerinde yüz binlerce bay bayan ile beraber görüntülü sohbet etmenin keyfini çıkarın.

Seslichat, Seslisohbet, Görüntülü sohbet, Sesli siteler, Sesli sohbet 18 +, Sesli chat odaları

Seslichat, Seslisohbet, Görüntülü sohbet, Sesli siteler, Sesli sohbet 18 +, Sesli chat odaları
Sesli sohbet üzerinde yüz binlerce bay bayan ile beraber görüntülü sohbet etmenin keyfini çıkarın.

24 Nisan 2011 Pazar

Sesli Chat Siteleri Odaları



İnternet Sitelerinde Eğlencemi Arıyorsunuz. Yada Arkadaşlarınızla Bir Araya Gelip Canlı Kameralı Sohbetmi Etmek İstiyorsunuz. Sitemizde Bulunan Özeliklerden Biri 100 Kişi Karşılıklı We Cam Acıp Olarak Konuşmasıdır Ve Odalarının En Güzel Keyif Verici Tarafı ise Kamera Karşısında Canlı Online Konuşmakdır Sizlerde Bu Eğelnceye Çok Kolay Katıla Bilirsiniz. Buyrun Misafir Olarak Sitemize Uğrayın.

Bu Gün Arama Motorlarının Büyü Dev ismi Google Anasayfasında Şahane Biir logoyla Karşılama Yapıyor Google arama sitesi logolarına bir yenisini daha ekledi. Google’ın ara ara değiştirdiği logolar, ünlü isimlerin doğum günlerinden ya da mucitlerin icatlarından ilham alınarak çiziliyor. Google logoları bazen Türkiye’ye özel de olabiliyor. Cahit Arf gibi ünlü Türk isimlerinin doğum günlerinde de özel logo hazırlayıp Doodle değişimi yapan site, Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümlerinde de ana sayfasına kırmızı bir gül koyuyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Google’ın hazırladığı logo, renkli görüntülerden oluşuyor.

Sitemize İsterseniz Misafir Olarak İsterseniz Hızla Üye Olarak Arkadaşlarınızı Kamerada canlı chat yap Gör Görüntülü Chat Yap Gerçek SitesiOnline üyelerle Sitemiz Kullanıcılarımız İçin Hizmet Vermekte Güvenilir, tamamen ücretsiz olan kameralı canlı chat odaları detaylı bilgileri Almak İstiyorsanız Yardım Sayfasına yönelin.

sesli chat siteleri odaları İşledenler Sırf Kullanıcı Sayısını Artırmak İçin İsimleri Ve Cisimleri Belli Olmıyan Bayanları Cam karşısında Soyunmalarını İstiyor Kimisi Canlı kız Şhow Ola bilir Ama Aldğım Bilgiye Göre Siplit Cam Kullanarak Kullanıcıları Ve Ziyaretcileri Kandırıyorlar.

Web Cam Karşısında Soyunan Kızlar hanımlar kamera karşısında soyunan kızlar bu tiplere söyleyecek pek bi şey yoktur aslında. ortalık abazanlardan gecilmezken ne diye monitörlerin arkasından soyunup dururlar anlamak mümükün değildir. madem o kadar basına vurdu cık sokaga bir sürü bulursun varsayımını akla getiren tiplemelerdir. aynı zamanda bu tip kızların görüntüleri nette cayır cayır yayınlanmaktadır ve düsünmekteyim ki hiç mi bu kızların tanıyan birine denk gelmez bu görüntüler?…gercekten insanlarda ar namus kalmamıs denilesi bir olaydır, cinsel sapkınlık değil, cinsel azgınlık manyaklıga cıkmıs bir durumdur…bu tiplerin ailelerine ulasıp görüntüleri onlara iletmek en güzel ders olacaktır ve aileleri yetistirdikleri iftihar sebebi evlatlarıyla gurur duyacaklardır eminim evet çokça vardır bu kızlardan. ama anlaşılmayan şey bir bayan sadece soyunup kendini göstermekten ne zevk alır. hadi karşındakine bir iyilik yapıyorsun ama bu insana iyilik yapmak istediğinden mi? yoksa sana bakan yönü de var mı bu zevk alma işinin ey kız.

Video Chat Rooms Odalarında Keyifli Koş Güzel Dakikalarmı Geçirmek İsteyen Arkadaşlarımız Video Chat Rooms Odamız Bu Günde İtibaren Hizmete Girmişdir. Bütün Kullanıcılarımız Davetlidir. Aynı anda Share on iki yayın! Metin, video ve ses sohbet ile, siz ve arkadaşlarınız bağlayabilir ve dünyanın her yerinden konuşma. Yababilirsiniz. Video Chat Rooms Tinychat Odalarında Eğer.

Canlı konuşma siteleri
Her Gün Binlerce Web Sitesi Acıldığından Bilginiz varmı Evet Arkadaşlar Her Gün İnternet Sitelerinin Arasına yep yeni Web Siteler Katılıyor En Çok Acılanların Arasında İlk Sırada yer Alan Siteler canlı konuşma siteleri Önüne Gelen canlı konuşma siteleri Kuruyor Nereye Hangi Sayfaya Bakarsak Karşımıza Çıkıyor canlı konuşma siteleri İşi Bilen Bilmiyen Bu İşe Girmiş Çoğu Site Sahibleri işi Bilmiyen Kişilerdir Bazen Öyle Can Sıkıcı Oluyorki İnan Bu yüzden canlı konuşma sitelerini Bırakan Bile Oldu Tat Vermez Zevk Vermez Hale Geldi Bakalım Zamanla daha Neler Görecez.

Sesli Cet
İnternet Dunyasınını Fazla Bilmşyen Arkadaşlar Bunu Derler Mesala Pc Başında Oturmuşum Seni Bilgisayar Başında Görünce İlk Dedikleri Çümle Bu Sen Cetmi Yapıyorsun Yani İlk Akla Gelen Sanırım O Yani Bilgisayar Başına Oturunca sesli cet Mi Yapmış Oluyoruz Neden Kötü Düşünüyorlar Onu Anlamış Değilim Ne Mağlum Ders İçin Pc Başında Olmadığım. Çok Ayıp Gerçekten Hemen İftira Atılıyor Bir Durun Bakın Gerçekten sesli cet Kannalına Girmişmi Diye.

Almanya sohbet arkadaş
sohbet arkadaş Arıyan Sevgili Ve Değerli Ziyaretcilerimiz Öncelikle Hoş Geldiniz Diyerek Konuya Girelim. Ziyaret eden Kullanıcılaın geneli Almanya Ve Diğer yırt Dışında katılan Kullanıcılarla ostlluk Amaclı Geliyorlar. Düzgün Ve Dürüst Konuşmayı Bilen Saygılı Doğru Olan İnsalar Her zaman Kazanmışdır Ve Almanyada Katılım Yapan Kullanıcılarla Aşk Sevgi Arkadaşlık Dostluklarını Kurmuşdur. Gerçekten Ciddi Arkadaşlık Peşindeysinizse Lütfen Dürüst Olun. Ozaman Emin Olunki Çok Güzel Eğlenlçeli Ortama Arkadaşlığa Sahib Olacaksınız.

Sesli chat cinsel içerik
cinsel içerik Sağlayan Web Siteleri Sanal Alemde Kullanıcıları Korkutmaya Başladı Yaş Sınırı Bile Olmayan cinsel içerik Görüntü sağlıyan Siteler Kendi Çıkarları İçin Adına Leke gedirmektedir. Bu Tür Siteleri Kınıyalım Ve Gerekli Makamlara Şikayet Edelim.

Sesli chat camfrog
camfrog Odalarımız Yayına Girmişdir camfrog ismi Yabancı Sitelerine Aittir Camfrog sitesi ilk zamanlarda çok tutulmasına ragmen günümüzde okadar önemi kalmamıştır. sitelerin camfrog odası açmasından sonra camfrog sitesinin fazla bir useride kalmamıştır Bizlerde Düşündük Taşıntık Bütün Siteler Acıyorda Biz Neden Sesli chat camfrog odası Acmıyoruz Diye Bizde Acdık Buyrun Gelin Eğlenin.

Sesli chat şapkaları
şapkaları Değişik renglere Sahibdir Her Bir şapkanın Ayrı Renke Sahibdir Admin Op Co Admin Süperadmin Agent ChatAdmin Chatmaster Ve Supermaster Şapkaları Ayrıdır Adimin Görevlisine Kendi Görevine Uygun Şapka Verilir Diğer saydığım Görevlilerede Aynı uygulamayı Uygulayark Kendilerine Göre Şapka Rengi Secilir.

Sesli chat görev yazma
Herkesin Bildiği Gibi komutları Aynıdır Harfi harfine Uygun Bir Şekilde pek Çok Bu Aleme Yeni Katılmış Kardeşlerimiz Bilmiyor Burada Yazılan Komutları Uygularsa Gözde Bir görevli Olur Atma : Useri siteden atmaya yarar.Bu komutla user siteden atılır ve tekrar girş yapar.Her ne kadar şaka maiyetinde kulanılsada genel amacı siteden cıkmak isteyipte bağlantısından dolayı ekranı donan userler için kulanılan bir yöntemdir.
Engelleme: Siteye user tarafından verilen ve cokta önemli olmayan rahatsızlıklarda kulanılır.Örnek verecek olursak iki kişi tartışmaya başlamıştır.Görevli engelleme komutuyla bu kişileri diğer userleri rahatsız etmemesi için engeller.Engelenen kişi yazıları ve sesli sohbeti duyar fakat katılamaz.
Gag: Namı diyar kurdele.Genelde siteye yapılan reklam ve küfürde kulanılır.Gaglanan bir kişi siteden cıkıp girsede gaglı olarak girer.Bir görevli gagı kaldırana kadar gaglı gezer.
Süresiz Ban: Kişiyi siteden süresiz uzaklaştırır.Süresiz ban atarken adil davranmak gerekir.
1 Gün Ban: Kişiyi 24 saatliğine siteden uzaklaştırır.
1 Hafta Ban : Kişiyi 7 gün siteden uzaklastırır.
1 Ay Ban: Kişiyi 30 gün siteden uzaklaştırır.
Geçmişi Kontrol Et : Bu komut bir cok site sahibinin ve görevlilerinin işini kolaylaştıran bir komuttur.Eğer nickinizi bir odaya park edip bilgisayar basından kalkmış iseniz geri geldiğinizde gecmişi kontrol et komutuyla siz yokken odanıza kimler gelmiş görebilirsiniz.
Renk İkon Değiş: Bu komut profilden ikon ve renk değiştirmenizi sağlar.
Ban kaldırma : Siteden banlanan bir kişinin banını kaldırmanıza yarar.Eğer hatalı olarak bir kişiyi siteden uzaklastırdınızsa bu komutla banını kaldırıp tekrar siteye girmesini sağlarsınız.
Gag Kaldırma : Bu komutlada sitenizde kırmızı kurdeleyle dolasan yani gaglanan kişinin gagı acılır.
Admin User Ekle : Bu yetkiyi verirken dikatli olunması gerekir.Cünkü bu komutla kişi yetki yazabilir yada mevcut yetkilerle oynayabilir.
Admin Ban Listesi : Sitede bulunan ban listesini görme komutudur. Bu komutu verdiğiniz kişi sitede banlanan kişi listesini görür.
Admin Girişi : Bu komut adminlerin yapmış olduğu hareketlerin gösterildiği alanı görme hakkı veriri.
Kamerayı Sonlandır: Kamera acmış bir kişinin kamerasını kapatır.
Nick Değiştirerek Gel : Bu komutla görevli ikinci nik yazarak siteye girş yapabilir.
Catı Girişini Etkin Kıl : Bu kısmı işaretlerseniz görevli görünmez olarak siteye giriş yapar.
Oda Opu Olsun : herhangi bir kişiye bulunduğu odada operatörlük yetkisi vermeye yarar.Kişi oda değiştiğinde yada siteden cıktığında otomotik olarak yetki silinir.
Op Olsun : Bu komutla usere sitenin genelinde gecici opluk verilmiş olur.User siteden cıktığında yetki silinir.
User Olsun : Görevli bir kişiyi user yapar.
Toplantı Odasına Cek : Bu komutla seslichat sitelerinde meeting olarakta bilinen ve usere kapalı olan odaya kişiyi cekersiniz. Bu kısma sadece görevliler girebilir.
User Listesi: Sitenizdeki görevli listesidir. Bu komutla görevli listesini görmesi sağlanır.
Cati Girişi : İkinci şifrenin kulanıldığı girştir.Bu komutu işaretleyecekseniz eğer kişiye ikinci bir şifre vermeniz gerekir.
İpsleri Göster: Siteye giren kişilerin iplerini görmeye yarar.
Admin Odaları: Sitenizin oda isimlerinin bulunduğu yeri görmeye yarar.Yani odalar kısmına girebilir bu komutla.
Admin Optionları: Adminlerin yani site görevlilerinin bilgilerini değişme hakkı verir.Bu komut sadece site sahibinde olmalıdır.
Toplantıyı Kapat: Toplantı odasını yani meetingi alt yetkililere kapatır.
Herkese Yolla : En eğlenceli komutlardan birisidir.Genelde duyuru için kulanılır. Ama bu kısım acık unutulduğunda etmiş olduğunuz sohbet diğer odalardada okunur.Bu komut kulanılırken son derece dikkat edilmelidir.Cünkü user kayıbına sebep olabilirsiniz.
Odaları Gözetle :Bu komutla bulunduğunuz odadan diğer odaları gözetleyebilirsiniz.Bir nevi rontgenci komutudurAdmin Hareketlerini Gör: Bu komut genelde üst yetkililerde olur.Ekranda hangi görevli hangi işlemi yaptığı yazı olarak gecer.
Yazıları Sil : Bu komutlada ekrandaki tüm yazıları silersiniz.Eğer nickinizin üzerine tıklar ekranı sil derseniz odada bulunan diğer kişilerinde ekranını temizlemiş olursunuz.Reklamda ve küfür esnasında kulanılır.
Pm Over Rooms: Diğer odada bulunan kişiye özel atmaya yarar.Kulanıcılardan kişinin nickine sağ tıklayıp özel mesaj tıklanarak calısır.

Sesli chat sitelerine giremiyorum
Arkadaşlar Sorununuzu Anladık sitelerine giremiyorsunuz Tamamda Ne Gibi Sorun yaşıyorsunuz Hangi Sorunlar Karşılaşıyorsunuz Size Yardımcı Olmamız İçin Lütfen Sizde Bize Yardımcı Olun Ne Gibi Sorunla Karşılaşıyorsunuz Sorunu Yorum yerine Yazın Bizde Derdinize Deman Bulalım Anşaldıkmı. Umuyoruzki En Kısa Zamanda Sağlıklı Bir Şekilde sitelerine giremenize Yardımcı Olacaz.

Sesli chat açıkları
Arama Motorlarında İnternet Kullanıcıları açıkları Diye Arama Yapıyorlar He Oldu Canım Adam Panel Yapacak Ekmeğinde Acıklık Bırakacak Ya İnsan Okadar Geri Ola Bilirmi Sayın Ziyaretcileri Kendini Hack Sana Beyinlerinden Acık Olan Web Siteleri Hack Diye Yöntemler Veriyor İnternet kullanıcıları Kandırıyorlar lütfen Bunlara Dikkat Etin Öyle Birşey Yok Ve Bunuda Söylemek İsterim Ya Akıl Var Mantık Var Hack Adam Neden Kendini Elel Versinki Web Sitelerinde Programlar Bilgiler Paylaşsın Düşünsenize Bu Sahte Lamer Hackların Dedikleri Gercek Olsaydı Şuan İnternet Sitelerinin Hepsi Cevirim Dışı Olurdu.

3 yorum:

  1. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil